startpagina

zie het verschilUw etalage optimaal benut 
dankzij een digitale "eye-catcher".

Eigenlijk behoeft dit product weinig toelichting. Bekijk het voorbeeld en het wordt in één keer duidelijk. Een digitale fotolijst in uw etalage is een echte "eye-catcher", die direct de aandacht van de voorbijganger vangt.

Wij hebben enkele goede ervaringen met philips fotolijsten. Het staat u natuurlijk vrij om gebruik te maken van een ander, wellicht goedkoper, merk. Wij maken graag een dia show voor u, waarin alle aspecten, die u belangrijk vindt, worden verwerkt in een voorstelling.
Uiteraard gaat hier een uitgebreid gesprek aan vooraf, waarin de onderwerpen worden besproken, die aan bod dienen te komen. Na evt. een foto-sessie in uw winkel en/of van uw producten gaan wij aan de slag en doen u een voorstel. Alvorens dit definitief te maken mailen wij u eerst een voorbeeld-voorstelling. (klik hier voor een pdf-voorbeeld van een boekhandel) Deze presentatie sluit u af door op "esc" te klikken.

U bent natuurlijk niet gebonden aan een digitale fotolijst. De voorstelling kan ook op een monitor of lcd-scherm worden vertoond.(al dan niet gekoppeld aan een computer) Gebruikt u een losse televisie met dvd speler, dan wordt de slideshow op een DVD gebrand. 

De prijs van het realiseren van een dia show verschilt en hangt af van het aantal dia's en de benodigde voorbereidingen.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op* voor het maken van een afspraak. 

*op deze pagina kunt u ook uw telefoonnummer opgeven, waarna u direct door ons wordt teruggebeld.